ENTRADAS │ STARTERS

Bruschetta de loco con papa hilo
Bruschetta with loco´s and crunchy potatoes 

Bruschetta de pan negro de tinta, alioli y calamares
Black inked brusquetta with avocado, alioli and squid

Bruschetta con Prosciutto, tomate y albahaca
Prosciutto’s bruschetta, fresh tomato and basil

Bruschetta de berenjenas al carpione con queso de cabra
Eggplant’s bruschetta carpione with goat cheese

Carpaccio de ostiones, con aliño de maracuya y escamas de coco
Scallops carpaccio with passion fruit dressing and coconuts

Carpaccio de filete de ternera con alcaparras, rucula y escamas de parmesano
Meat carpaccio with capers, rucula and parmesan shavings

Ensalada de jamón serrano, tomate, cebolla morada, escamas de parmesano y aliño de albahaca
Prosciutto salad, roast tomato and red onion with basil dressing

Ensalada de peras, roquefor y nueces
Pears salad with roquefort cheese and nuts

Pimentón relleno con queso de cabra y camarones envuelto en masa philo
Bell Pepper filled with goat cheese and prawn in philo pastry

Camarón con salsa cremosa y maní al merkén
Equatorian shrimps sauteed with merkén and peanuts

Mozzarella fresca con albahaca, tomate y pesto
Fresh mozzarella with basil, tomatoes and basil sauce